Ищар отново пристига за участие в България

Pinterest LinkedIn +

Световноизвестната етно изпълнителка Ищар отново пристига в България на 19 август, четвъртък. Певицата ще изнесе безплатен концерт във Варна на 20-ти август (петък).Събитието ще бъде част от мащабните промоции “Orient Café Prima Party” на Mtel, които цяло лято огласят българското Черноморие с етно полъх.

Етно изпълнителката каца на летище София на 19 август, четвъртък, в 13:55 часа с редовен полет на Air France от Париж.

Концертът ще се състои на площад “Независимост” във Варна, а входът практически е безплатен. Началото ще е от 20:00 часа. Преди Ищар, на сцената ще бъде MC Камен, който ще забавлява гостите с хитовете от компилациите “Orient Café”.

Ищар ще се качи на сцената в 21:00 часа заедно с осем танцьорки, които допълнително ще нагорещят атмосферата. Това е третото посещение на етно изпълнителката в България за рамките на една година. През март Ищар беше тук, за да представи албума си “The Voice Of Alabina” и да участва в “Шоуто на Слави”. Точно преди три седмици Ищар беше отново в България, за да изнесе два концерта на Слънчев бряг. Певицата толкова много се захласна по страната ни, че реши да остане няколко дни на българското Черноморие и да прекара тук лятната си почивка.

Ищар пристига в България заедно със съпруга и мениджъра си Мишел Абисира, както и с двама музиканти – китаристът Франсоа и Тиери, който свири на тарамбука.

Ищар нашумя изключително много с хитовете “Last Kiss” и “C’est La Vie”. И двете парчета са включени в дебютния албум на Ищар – “The Voice Of Alabina”. Преди да започне соло кариера Ищар беше вокалистка в култовата етно формация – Алабина.


Инфо: Ка Мюзик+
Сподели.