Ирина Флорин представя собствена модна линия

Pinterest LinkedIn +

Певицата Ирина Флорин, изпълнила едни от най-успешните български поп песни като "Цвят лилав" и "Пътуване", е готова с първата си модна колекция, която ще представи утре (29 юни) в столичния спортен клуб "Атама". Нейното име е IF.

Ирина Флорин даде официална пресконференция тази сутрин в клуб Тифани, на която разкри от кога се занимава с мода, как ще съчетае двете си кариери, кой стои зад нея в реализацията на проекта й, както и какви са музикалните начинания, над които работи. "Това е първата ми пресконференция от две години и половина насам, за представянето на албума ми "Друга", а и не съм много по говоренето", каза в самото начало певицата.

Заобиколена от представители на двете компании, Флорин благодари многократно на Vivatel и Coca-Cola light за подкрепата, които от своя страна декларираха пълното си доверие в успеха на колекцията.

С мода Ирина Флорин призна, че се занимава от дете, а над вече готовия за представяне проект е започнала да работи преди малко повече от година и до момента е създала над 140 модела. В настоящата колекция са включени 45 модела, чието рекламно лице е фотомодела Диляна Попова. Тя беше сред гостите на пресконференцията, "облечена" от IF, и ще дефилира с последния за ревюто тоалет утре вечер.


Дилян Попова в тоалет на IF, клуб Тифани, Сн. Avtora.com

На въпрос на Avtora.com има ли предпочитания към някоя от модните линии на имена като Гуен Стефани (Gwen Stefani), Марая Кери (Mariah Carey) и др., Флорин отговори, че е фен на модната линия за Adidas на хип-хоп богинята Миси Елиът (Missy Elliott) и като цяло в ежедневието се облича спортно. Не смята да съчетава модата с музиката и изборът й за музикален фон на утрешното дефиле не включва нито една нейна песен.

Въпреки това певицата не смята да остави основното си призвание на заден план. В началото на есента ще представи нова песен, а около Коледа ще издаде DVD и best-of компилация.

Някои от моделите на IF пролет/лято могат да видени в стартиралия официален сайт на марката на адрес http://ifby.irinaflorin.com/. На този адрес ще бъде стартиран и онлайн магазин, от който ще могат да се поръчват избрани модели, а на живо те ще бъдат изложени още след ревюто - в Галерията на НБУ, а след това и в собствен шоурум.

Сподели.