INXS ще разговарят с феновете си по интернет

Pinterest LinkedIn +

INXS ще дадат възможност на феновете си от цял свят да разговарят он-лайн с тях. Великата австралийска група ще се включи в уеб чат, в който всеки човек, от всяка точка на света, ще може да задава всякакви въпроси на бандата. INXS Dial Baby Dial webchat ще се състои на 9 декември, вторник, от 10.30 сутринта българско време (19.30 австралийско).


Този чат бележи началото на двуседмична INXS мания, която ще цари на thebasement.com.au, свързана с предстоящото DVD на INXS, 'Live Baby Live'. Новото DVD представлява филмирана версия на диска на бандата от 1991, 'Live Baby Live' от историческия им концерт на Уембли през същата година.

Уеб интервюто ще бъде с Кърк и Джон, които наскоро се завърнаха от европейското турне на INXS. Он-лайн разговорът им с феновете ще се проведе от The Basement Studios в Сидни, а групата ще разкаже и спомените си от незабравимата нощ в Уембли през 1991г.

За да гледате и участвате в уеб чата с INXS, трябва да заредите следния линк във вторник, 9 декември 2003, 10.30 сутринта:

http://www.inxs.com/special/dialbabydial.shtml
Сподели.