Invader организира новогодишно парти. Пускат билети на промоционална цена

Pinterest LinkedIn +

На 30 декември в столичната зала "Христо Ботев" ще се проведе поредното парти, организирано от Invader. В навечерието на Новата година ще гостуват Christian Smith, Billy Nasty, Ade Fenton, Chris Liberator, Inigo Kennedy, Clodagh, Rackitt и Gizelle. Партито ще продължи 12 часа, като началото е обявено за 22:00 ч.

Поканените гост-джиджеи са едни от най-реномираните и търсени в света.  Christian Smith е известен с уникалния си микс на 3 грамофона. Billy Nasty е в класацията Топ 100 на списанието "DJ Mag". Ade Fenton бе поканен от Gary Numan да продуцира неговия албум "Jagged", който тази година достигна трета позиция в класацията на BBC. Inigo Kennedy е изключително плодотворен продуцент и DJ. Дискографията му включва почти 100 издания на винил, CD & mp3. Chris Liberator е един от основателите на асид-техно звученето и слага началото на култовите Squat Inderground партита в Лондон.

Нежната половина от диджейското съсловие е представена от Rackitt, която e отговаря за организирането на събитията на лейбъла "Stay Up Forever". Заедно с нея ще се изяви Gizelle - основателка на лейбъла Antidote, а третата дама е Clodagh, която идва за пореден път на парти на Invader и доказва, че е една от най-бързо прогресиращите жени-диджеи в Европа.

Билетите за партито се продават от днес в Ticketstream Bulgaria. Първите 200 билета са на промоционална цена от 15 лв., а в деня на партито ще струват между 25 и 30 лв.

Желаещите да закупят електронни билети за шоуто могат да направят това посредством разплащане с кредитна/дебитна карта чрез Ticketstream.bg. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен домашен/офисен принтер.

Билети могат да се закупят и от местата за продажба на билети на Ticketstream Bulgaria, посочени тук.

Сподели.