Интригата около концертите в България през 2006 г. се засилва

Pinterest LinkedIn +

Тази неделя, 20 ноември, специални гости в студиото на предаването за рок и метъл музика по Телевизия ММ - “Фрактура”, ще бъдат промоутърите Иван Вълков (Thievery Corporation, Soulfly) и Христо Русанов (Underworld, Paradise Lost), чието появяване пред камера само по себе си е събитие.

С двамата си гости водещият Васко Катинчаров (на снимката), познат още като фронтмен на метълкор групата Suffer H, ще разговаря за събитията, с чиято организация са се наели. Очаква се да бъдат оповестени и някои от плановете на агенциите им - DS Music и NMA, за 2006 година.
 
По традиция останалата част от 90-минутното прадаване ще бъде посветена на много музика и дефицитни видео материали. Акцент в нея ще бъде специалния 10-минутен документален филм за работата около записа на последния албум на Fear Factory - "Transgression"; ще бъде излъчено и изпълнението по време на репетиция на една цяла песен.
 
Премиерно ще бъдат излъчени новите клипове на Helloween и Raging Speedhorn, подкрепени от Artery, Motorhead, Korn, Blood Has Been Shed, Masterplan и др. И още: концертен материал от участието на Gammaray във фестивала Wackеn Open Air 2003.
Сподели.