Into the Woods (Teaser Trailer)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2014 Режисьор: Роб Маршъл Сценарист: Джеймс Лапин С участието на: Джони Деп, Мерил Стрийп, Анна Кендрик, Емили Блънт, Крис Пайн, Джеймс Корден и др. Жанр: Фентъзи Disney ни потапя в света на вечните детски приказки с легендарната Мерил Стрийп в ролята на злата вещица. Адаптация на едноименния бродуейски мюзикъл, филмът проследява съдбата на пекар и жена му, омагьосани да нямат деца. Двамата се отправят в търсене на злата вещица, която ги е проклела. По време на пътешествието си главните герои срещат и други персонажи от класически детски приказки като Пепеляшка, Червена шапчица, Рапунцел и др. Премиерата на Into the Woods е на 25 декември 2014 г.

САЩ, 2014 Режисьор: Роб Маршъл Сценарист: Джеймс Лапин С участието на: Джони Деп, Мерил Стрийп, Анна Кендрик, Емили Блънт, Крис Пайн, Джеймс Корден и др. Жанр: Фентъзи

Disney ни потапя в света на вечните детски приказки с легендарната Мерил Стрийп в ролята на злата вещица.

Адаптация на едноименния бродуейски мюзикъл, филмът проследява съдбата на пекар и жена му, омагьосани да нямат деца. Двамата се отправят в търсене на злата вещица, която ги е проклела.

По време на пътешествието си главните герои срещат и други персонажи от класически детски приказки като Пепеляшка, Червена шапчица, Рапунцел и др.

Премиерата на Into the Woods е на 25 декември 2014 г.


Сподели.