Interstellar (Official Trailer)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2014 Режисьор: Кристофър Нолан Сценарист: Кристофър и Джонатан Нолан С участието на: Матю Макконъхи, Джесика Частейн, Ан Хатауей, Майкъл Кейн, Кейси Афлек и др. Жанр: Фантастика Кристофър Нолан се завръща след двегодишно отсъствие и изглежда ни е подготвил изключително епична sci-fi сага. Човечеството бавно, но сигурно изчерпва ресурсите на Земята и в крайна сметка хората са принудени да търсят спасение на вида ни извън нашата Слънчева система. Както всеки филм на Нолан, Interstellar e обвит в мистерия и задава много екзистенциални въпроси, на които всеки човек отговаря по обясним за себе си начин. Премиерата на Interstellar e на 7 ноември 2014 г.

САЩ, 2014 Режисьор: Кристофър Нолан Сценарист: Кристофър и Джонатан Нолан С участието на: Матю Макконъхи, Джесика Частейн, Ан Хатауей, Майкъл Кейн, Кейси Афлек и др. Жанр: Фантастика

Кристофър Нолан се завръща след двегодишно отсъствие и изглежда ни е подготвил изключително епична sci-fi сага. 

Човечеството бавно, но сигурно изчерпва ресурсите на Земята и в крайна сметка хората са принудени да търсят спасение на вида ни извън нашата Слънчева система. 

Както всеки филм на Нолан, Interstellar e обвит в мистерия и задава много екзистенциални въпроси, на които всеки човек отговаря по обясним за себе си начин.

Премиерата на Interstellar e на 7 ноември 2014 г.


Сподели.