Интерскоуп Рекърдс издава нов проект с вокали на 2Pac

Pinterest LinkedIn +

"Resurrection" е името на документалния филм, книга с фотоси и саундтрака към филма, посвeтени на живота и смъртта на Тупак Шакур.

Филмът, който ще бъде пуснат от Рaramount и MTV Pictures, е направен по собствените разкази на Тупак и следва напълно достоверно историята на живота му. Книгата ще бъде богато илюстрирана с фотографии на легендарния рапър, който беше застрелян през септември 1996 г. Книгата ще бъде издадена през октомври, а филмът ще види своята премиера в САЩ на 14 ноември, 2003г.

Голям интерес предизвика саундтракът към автобиографичния филм, който ще го озвучава. Компактдискът излиза през декември и в него ще бъдат включени автентични вокали на Тупак. В саундтрака са замесени имена от ранга на Еминем, 50 Сент, Ди Аутлоуз…

Първият сингъл, озаглавен "Running" е с вокали на Тупак Шакур и Ноториъс Би Ай Джи, по семпъл на парчето на Едгар Уинтър "Dieing to Live" и е продуциран от самия Eминем. Парчето беше разпространено сред най-добрите клубове за черна музика в чужбина на 12-инчов винил.
Сподели.