Интерпол издирва участник в "Бургас и морето"

Pinterest LinkedIn +

Международната организация на криминалната полиция - Интерпол, издирва македонеца Илия Тепев, който е участник в тазгодишния конкурс "Бургас и морето". Пазителите на закона търсят Тепев за злоупотреба със служебно положение и присвояване на 750 000 евро.

"Участниците в конкурса кандидатстват с песен и тяхното криминално минало не подлежи на проверка", казаха за Avtora.com организаторите на фестивала. "Тепев е дисквалифициран и тази вечер няма да участва. До момента се знае само, че той се укрива в Италия", допълниха от "Бургас и морето". 

В документите си за записване в музикалния форум, 46-годишният Илия Тепев се е представил за български гражданин с местожителство в град Бургас. Македонецът попадна сред 15-те участника в конкурсната програма на фестивала с песента си "Носете ме времена...".

Конкурсът "Бургас и морето" ще се проведе на 2 и 3 август 2008 г. На сцената в морския град ще се съзтезават Графа в дует с Нора Караиванова от Music Idol 2, Дичо, Орлин Павлов (екс Каффе), Васил Петров и други.

Сподели.