Шест сцени и близо 80 участника на Spirit Of Burgas

Pinterest LinkedIn +

Повече от 15 чужди изпълнители и над 60 български музиканти ще участват на музикалния фестивал Spirit Of Burgas, който ще се състои между 15 и 17 август 2008 г. Артистите ще свирят на шест различни сцени - Main Stage, Dance Arena, Music Space Stage, Rock Stage, DJ Stage и Latino Stage.

Въпреки че по-голямата част от участниците са обявени, има все още групи и артисти, които не са потвърдили участие и за това имената им ще бъдат обявени допълнително.

Това, което е сигурно до момента е, че в първата вечер от фестивала на Голямата сцена ще се изяват The Sisters of Mercy, Hot Club De Paris, Gravity Co. и Gras. Зад пулта на Dance Arena ще застанат Pendulum, MC Jakes, Baron, UK Apache, както и родните диджеите от HMSU. На Music Space Stage ще се свирят Panican Whyasker, а на Rock Stage – Alien Industry.

На 16 август Asian Dub Foundation, Pharoahe Monch, Pistamachina и Gangsta Gangsta Production, ще участват на Главната сцена. На Dance Arena ще пускат диджеите Chris Liebing и Michel De Hey, а от българска страна Metropolis ще се представят с DJ Steven и DJ Smurf. На Music Space Stage хедлайнъри ще бъдат Wiсkeda, а на Rock Stage – D2 и Leеpra De Lux.

В последната вечер на фестивала на Голямата сцена ще свирят Cradle of Filth, Kosheen и Bonobo live, Нова Генерация. Dance Arena на 17 август ще бъде посветена на Ministry of Sound с участието на King Roc, Andy Cato от Groove Armada, както и диджеите DJ Kink, Tony Boogs и Boris Verner. На Music Space Stage ще застанат Deep Zone Project, на Rock Stage участие ще вземат Revenge Project и Korozy.

Фестивалните билети, които могат да бъдат закупени от мрежата на Ticketstream могат да бъдат както за трите дни на фестивала, така и за отделна дата от него. Също така ще бъдат предлагани и билети, които ще дават право на достъп до събитието след полунощ.

Електронни билети за Spirit of Burgas могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, магазинът на М-тел в столичните Централни Хали, магазинът на М-тел в Mall-а на бул.Стамболийски, магазинът на М-Тел на площад Славейков, както и верига магазини "На Тъмно".

Сподели.