Injustice: Gods Among Us излиза през април

Pinterest LinkedIn +

Injustice: Gods Among Us - новата меле игра от създателите на Mortal Kombat, NetherRealm Studios, ще излезе за Xbox 360, PlayStation 3 и Wii U през април 2013 г., обявиха издателите на заглавието - Warner Bros.

Базирана на вселената на DC Comics, играта включва супергерои и суперзлодеи като Batman, Superman, Wonder Woman, Cyborg, The Flash, Nightwing, Solomon Grundy, Catwoman и Harley Quinn, диференцирани в две групи според това дали разчитат на супер сили, или на супер джаджи.

Всяка арена, ситуирана в локации като Batcave и Fortress of Solitudе, е "обзаведена" с множество обекти, които персонажите могат да използват, за да си причиняват различни по тежест телесни повреди.

Така например Batman, който залага на джаджи, може да изстрелва снаряди в близката кола, причинявайки експлозия, а силовият Superman просто ще я вдигне и запрати срещу опонентите си.

Injustice: Gods Among Us бе обявена на 31 май 2012 г. и се разработва върху Unreal Engine 3 по оригинален сценарий на DC Comics и NetherRealm Studios.

Сподели.