Инженер от Пловдив е победител в "Кастинг", ще участва в новия сезон на "Под прикритие"

Pinterest LinkedIn +

Победителят в "Кастинг" е 27-годишният Златко Ечев от Пловдив. Инженер по професия и актьор по душа, Златко обра овациите на телевизионната аудитория, която с вота си доказа, че иска да го види и в третия сезон на сериала "Под прикритие".

Там той ще си партнира с едни от най-известните български актьори, част от които взеха участие и във филмовото риалити. Последната сцена, която Златко представи пред зрителите по време на вчерашния лайф бе от филма "Лавина", където си партнира с актрисата Ирена Милянкова, позната като любимата на Джаро – Съни. 

Освен любимец на публиката, Златко се оказа и фаворит на продуцента на "Под прикритие" Димитър Митовски, който бе сред специалните гости в "Кастинг". Той сподели, че е напълно съгласен с избора на публиката, но все още не знае каква ще бъде ролята на Златко и дали ще е от страната на добрите или лошите.

Победителят получи и адмирации от журито – бъдещият му колега Захари Бахаров го посъветва да внимава, защото "Под прикритие" е криминален сериал, в който "хората мрат като мухи", а Цветана Манева му пожела успех и каза, че е щастлива и горда от факта, че има такива млади колеги като него. 

Oстаналите 10 финалисти на "Кастинг" вече са в кинорегистъра на Студия за телевизионно филмопроизводство "Екран" на БНТ, която обяви четири нови позиции за  телевизионни сериали, и ще са между първите лица, които режисьорите ще видят.


Сподели.