Infernal се включват в концерта на City ТВ

Pinterest LinkedIn +

Датското денс-поп дуо No.1 Infernal ще се включи в концерта, организиран от "Сити" радио&телевизия на 26 февруари в София по повод рождения ден на музикалната медия. Както вече беше обявено, на сцената на пл. Батенберг ще излязат и други 8 европейски денс артисти.

"From Paris To Berlin" е най-големият до момента европейски хит на Infernal, част от едноименния им трети албум (Magic Records/Вирджиния Рекърдс), издаден в над 30 страни. Сега за славата се бори новият сингъл от него “Keen On Disco”.

Само преди месец Infernal откриха церемонията по връчването на музикалните награди на европейската радиоверига NRJ, които се раздават ежегодно в Кан, и си тръгнаха с две статуетки – за най-добри артисти от Скандинавия и най-добри артисти от Дания.   

Освен тях за концерта на 26 февруари с начален час 20:00 ч. и "вход свободен", в България ще пристигне сънародничката им Аниила (Аneela), а също румънската група Акчент (Akcent), ирано/шведът Араш (Arash), немската група Pachanga, Sandy (Англия/Италия) и Dhany (Франция) от Benassi Bros., британската формация Uniting Nations и френско/израелската световноизвестна звезда Ищар (Ishtar).

Българските участници в концерта са Сантра и Кристо, дует Каризма и Румънеца и Енчев.

Сподели.