Инджи от "Перла": Любовта ни с Мехмет е само на екран

Pinterest LinkedIn +

Звездата от турския сапунен сериал "Перла", окупирал тотално програмата на bTV и съзнанието на сериозна част от българските зрители, Сюнгюл Йоден разочарова хиляди родни почитатели при пристигането си в София.

Красавицата разби на пух и прах витаещите у нас слухове, че е имала и продължава да има любовна връзка с екранния си партньор в сагата - Каванч Татлъ.

Във филма, двамата играят ролята на съпрузи, които преоткриват любовта си един към друг. В реалния живот обаче, те не са имали нищо повече от близко приятелство.

"С Каванч се сближихме много и няма как да е другояче, след като работихме толкова време заедно. Абсолютно никога обаче не сме били нищо повече от действително близки приятели", призна с усмивка Сюнгюл, позната и като героинята си Инджи.

Тя в София по покана на екипа на Dancing Stars 2, като се снима на запис в едно от предаванията на шоуто. Не скри и, че е очарована от посрещането си в България, но никога не е считала, че има статут на истинска филмова звезда.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.