Имала ли е връзка Мис България с Благо Джизъса? Вижте какво разкри Венцислава Тафкова

Pinterest LinkedIn +

Мис България Венцислава Тафкова за първи път проговори за отношенията си с Благой Георгиев и има ли истина в слуховете, че ексфутбилистът кръшкал на Златка Райкова с нея.

В стори в Инстаграм обявената за най-красива жена на 2020 година отговори на любопитни въпроси от своите последователи. Очаквано сред тях имаше и такъв относно аферата с Джизъса.

„Не вярвайте на всичко, което четете! Не съм имала общо с Благой Георгиев“, лаконична и категорична бе Венцислава Тафкова.

Миската не коментира обаче дали изобщо се познава с бившия на Златка Райкова, както и откъде въобще тръгнаха пикантните слухове.

Припомняме, че преди няколко седмици медиите гръмнаха с новината, че Мис България е имала вземане-даване с Благой Георгиев. Тафкова попадала в дългия му списък с любими жени, като двамата се запознали в столична дискотека. Аферата им съвпадала с времето, през което Джизъса бе сгоден за Русата Златка, от която има син.

Мис България обаче отрича да е имала нещо общо с Казановата и на нас не ни остава нищо друго, освен да й повярваме. Сега остава да опровергае и слуховете за връзката си с бившия на Емануела – Мартин Елвиса, и вече спокойно можем да я причислим към някой манастир…

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.