Венцислава Тафкова разцъфна с нова любов? Миската грее от щастие

Pinterest LinkedIn +

След като през последните няколко седмици бе потънала вдън земя, Венцислава Тафкова се завърна разцъфнала и по-хубава отвсякога, забеляза Nie-jenite. Дали промяната се дължи на нова любов, или на поредната серия козметични процедури, не можем да кажем със сигурност, но според столични клюкари е по-вероятно да е първото.

От няколко седмици насам Тафкова се беше покрила от социалните мрежи, въпреки че е една от активните носителки на титлата „Мис България“. Тези дни Инстаграм профилът й пламна с нова порция снимки от столично заведение, в което Тафкова позира по секси изрязан бял топ, дънки и риза.

„Еха, Вени, какво става с теб, направо цъфтиш! Да нямаш любовник“, любопитстват фенове на Мис България 2020 в коментарите под снимката.

Дали пък докато моделката липсваше от интернет пространството, не е била твърде заета с нова любов? Последно името й се свързваше с това на Мартин Елвиса – бившия на Емануела, но аферата им така и не се потвърди.

Тези дни пък светските медии гръмнаха с новината, че бившият футболист Благой Георгиев е кръшкал на Златка Райкова с Венцислава Тафкова. Досега обаче миската не е била засичана официално с никой мъж.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.