Икебаната: Ех, Марина, какво дете бих могъл да ти направя - момиченце и ще има чертите на баща си

Pinterest LinkedIn +

С приближаването на финала на "Къртицата" емоциите в Базата ескалират и скандалите и сюрреалистичните сюжети са ежедневие за Заселниците.

След повече от два месеца в шоуто Деян Неделчев не само разкри симпатиите си към Марина, но и непрекъснато намира поводи да предлага на бургазлийката да си имат дете.

"Ех, Марина, какво дете бих могъл да ти направя - ще бъде емоционално, ще е момиченце и ще има чертите на баща си", мечтае на глас Икебаната.

Не така идилично се развиват нещата в ромската къща на Валя и Моро, където тя вече не може да сдържа ревността си и след поредица от скандали със своя любим в момента и двамата са на мнение, че когато излязат от "Къртицата", ще се разделят.

Причината за обтегнатите им отношения е "флиртът" между Моро и Марина, който Валя преживява много тежко.

"Валя, Валя, при нас филмите свършиха, няма ленти вече, износиха ни се лентите, а артистите са едни и същи", обясни положението Моро и допълни: "Ще чакам продукцията да ти сложи зъбите и ще ги избия всичките на един път. И ще видиш кой е Моро тогава".

На 4 юни гости в студиото на Иван и Андрей ще бъдат Лара Златарова, Христо Сираков, Маги Желязкова, Ани Владимирова, Камен Алипиев, последно изгоненият от Базата Тони, братът на Любо - Никодим, както и приятелят на Велислава - Михаил.

Сподели.