Играта и Косьо Лунгов застават "Срещу новините"

Pinterest LinkedIn +

Ивайло Иванов - Играта и Косьо Лунгов са новите водещи на "Срещу новините", чийто пилотен епизод ще бъде излъчен на 29 септември (събота) по БНТ1.

Шоуто, пародиращо събитията на деня, се завръща в ефир с изцяло променена визия, като вече ще се излъчва два пъти в седмицата – в събота и неделя от 19:00 ч. Продуцентите от !no frame media обещават и много изненади в хода на сезона.

Забавната страна на новините вече ще ни показват нашумелият рапър Ивайло Иванов - Играта – доскоро водещ на музикалната телевизия The Voice, и Константин Лунгов, когото зрителите познават с актьорските му изяви от миналия сезон на "Срещу новините", както и като един от тримата водещи на друго забавно предаване на !no frame media - "5400".

В типичния стил на предаването, през новия сезон всичко отново ще минава през призмата на хумора, като съботният брой ще засяга по-сериозни теми от изминалата седмица, а в неделя ще се набляга повече на по-лежерните, забавни теми и веселото отразяване на новините. Аудиторията на предаването ще може да задава въпроси към гостите в официалната фейсбук страницата на предаването.

Сподели.