Iggy & The Stooges падат от втория ден на Sofia Rocks 2012

Pinterest LinkedIn +

Броени часове преди началото на втория ден на Sofia Rocks 2012, на 8 юли, организаторите от Болкън Ентъртейнмънт съобщават за още едно име, което отпада от програмата на фестивала.

"За съжаление на всички фенове на друга емблема от програмата, преди броени часове от мениджмънта на Iggy And The Stooges потвърдиха, че той няма да е в състояние да излезе на сцената на Sofia Rocks 2012 днес.

Iggy е получил травма преди няколко дни, която е изглеждала сравнително лека. Травмата обаче е довела до усложнения и буквално в последния момент докторите са му забранили да пътува и да изнася концерти.

Целият мениджмънт на Iggy, музикантите от групата и самият той са в пълен шок от ситуацията и от невъзможността да изнесат концерт пред българската си публика, особено след като месеци наред са очаквали да се срещнат за първи път с нея. Те се надяват да изнесат концерт в България възможно най-скоро", съобщават организаторите на Sofia Rocks 2012 на официалния сайт на фестивала.

Достъпът до Националния стадион остава в предварително обявения график.

Напомняме, че от програмата на втория ден на Sofia Rocks 2012 отпадна и шоуто на вокалиста на култовата рок група Foreigner - Lou Gramm. След отлагането на концерта му в Румъния в последния момент, музикантът анулира изцяло пътуването си до Европа.

Първият ден на Sofia Rocks 2012, на 7 юли, пък премина без дългоочакваните хедлайнери от Godsmack, които отмениха всички оставащи дати от турнето си на Стария континент. Причината е сериозен здравословен проблем на вокалиста Sully Erna, който се нуждае от пълна почивка, за да не изгуби гласа си.

Sofia Rocks 2012 ден първи: летвата е вдигната с Clawfinger и Trivium (Снимки)

Сподели.