Идват 3D продължения на "Матрицата" с Киану Рийвс

Pinterest LinkedIn +

Страхотна новина за всички почитатели на хитовата фантастична поредица "Матрицата" (The Matrix) долетя от столицата на Великобритания по време на London International School of Performing Arts. Гост на събитието бе популярният актьор Киану Рийвс (Keanu Reeves), който представи последния си филм Henry’s Crime, в който си партнира с Вера Фармига (Vera Farmiga) и Джеймс Каан (James Caan).

Безспорната изненада обаче, бе признанието на Киану, че преди месец се е срещнал с братя Уашовски (Andy и Larry Wachowski), за да обсъдят предстоящо ново продължение на sci-fi сагата.

Tой добави, че четвъртата и петата част на "Матрицата" най-вероятно ще бъдат реализирани в модерния 3D формат и дори за целта са имали среща с Джеймс Камерън (James Cameron), който е най-запознат с технологията на заснемане.

Все още няма повече подробности около проекта, но при всички положения завръщането на Нео и компания ще се очаква с повишено внимание, след като първите три серии от поредицата реализираха общи приходи от над милиард и половина долара в световния боксофис.

Сподели.