iDevices Kitchen Thermometer – за всеки печен готвач

Pinterest LinkedIn +

От тези страници често ви пилим на главата колко е важно здравето – упражнения, измервания, прегледи и какво ли още не. Да, важно е, няма спор. Но е хубаво от време на време човек да се отдаде и на чревоугодничество. В умерени граници, разбира се.

След като ви ръчкаме да спортувате, редно е да ви помогнем и с готвенето. Преди известно време ви показахме термометъра за готвене iDevices iGrill, с който модерните технологии влизат в кухнята ви. Сега ще ви разкажем за нещо подобно, но също толкова готино - iDevices Kitchen Thermometer (цена 159 лв.).

Това също е термометър и, подобно на iGrill, измерва температурата с помощта на два сензора, които трябва да забучите в яденето. При достигане на точните градуси устройството ще ви уведоми чрез приложение, инсталирано на вашия смартфон. Поддържат се както iOS, така и Android устройства.

Разбира се, голяма част от силата на джаджата е точно в софтуера – безплатният app е зареден с всичко, от което един начинаещ (или дори напреднал) готвач би имал нужда. Като започнем от предварително зададени профили за различни видове гозби и стигнем до библиотека от голям брой рецепти, тази програмка е ултимативната готварска книга.

iDevices Kitchen Thermometer

Ако се върнем на самия термометър, трябва да отбележим, че Kitchen Thermometer е с по-различен външен вид от iGrill и действително прилича повече на кухненски уред, отколкото на МР3 плейър. Този модел е кръгъл, с възможност лесно да увиете жиците на сензорите около него, така че да не се разпилеят из шкафа, в който го държите. Освен това долната му част е магнитна, така че да можете директно да го залепите за печката и лесно да следите показанията му.

Като цяло трябва да се признае, че между тази версия и iGrill няма съществени разлики откъм функционалност и всичко опира до личните ви предпочитания. Kitchen Thermometer е с по-стандартен външен вид и малко по-евтин, iGrill е доста по-фенси, но повече прилича на играчка, отколкото на кухненски прибор.

Каквото и да изберете, важното е да готвите вкусно и здравословно. А за натрупаните калории не се притеснявайте прекалено – както винаги, технологиите са на ваша страна.

Купи iDevices Kitchen Thermometer Connected ТУК


Сподели.