Ice Age: Mammoth Mayhem

Pinterest LinkedIn +

Име: Ice Age: Mammoth Mayhem Жанр: Приключенски Производител: GLU Платформа: Мобилни игри

Поемете контрол над Сид - ленивеца, Диего - съблезъбия тигър и Мани – пухкавия мамут, в тяхнтата задача да спасят праисторическите си приятели от капаните в които са хванати, защото ледената епоха идва много бързо!

Картите са добре направени лабиринти, с различни нива, храсти и дървета, оформящи техните стени. За да можете да стигнете до горските същества, ще трябва да се възползвате от специфичните таланти на всеки един от героите – Сид може да изкачва лозя и да прави пожари; Диего може да прескача трапове и да дере с нокти; Мани може да осигури мост за останалите и да мести тежки предмети.

С постоянство от ваша страна, много от нивата на играта ще ви разкрият доста забавни пъзели, които обаче изискват малко по-разчупено мислене, за да разберете как точно да стигнете до един изоставен звяр. Мани, например, може да трябва да даде на Диего да скочи на гърба му, за да може тигъра да прескочи голяма пропаст. Тези аспекти са най-забавните части на Ice Age: Mammoth Mayhem!

Вашите любими герои са отново тук в това уникално мобилно приключение наречено Ice Age: Mammoth Mayhem!
Базирано на филмите Ледена Епоха, те се обединяват за да преодолеят заедно всички препятствия в техния праисторически свят! Ще пътуват през ледена тундра, айсберги, вулканични пещери и зелени поляни. Ще разрешават пъзели и ще помагат на техните по-малки приятели да оцелеят първата миграция в света!

За да свалиш играта на своя телефон, изпрати код A0089 с безплатен SMS на номер 888 (само за абонати на Мобилтел). Ще получиш линк за изтегляне.

 

Сподели.