Ясни са заглавията от Xbox Live Arcade House Party 2012

Pinterest LinkedIn +

Втората игра от екшън хорър сериите Alan Wake, Alan Wake`s American Nightmare, която се разработва от Remedy Entertainment като независима продукция, а не като продължение на първата игра, ще бъде издадена като част от предстоящото издание на компилацията Xbox Live Arcade House Party, разкри публикуваният без каквото и да било предизвестие и медийна кампания трейлър (виж по-долу).

От него става ясно и кои са останалите три игри, включени в XBLA House Party 2012 – научнофантастичният пъзел стелт екшън Warp с главно действащо лице малко оранжево извънземно създание на име Zero, новият, CryEngine 3 захранван римейк на open-source шутъра от първо лице Nexuiz и постапокалиптичният сървайвъл екшън от трето лице на Ubisoft I Am Alive.

Към момента е ясна цената единствено на Nexiuz - 800 Microsoft Points ($10), a кога ще се появяват на бял свят четирите игри може единствено да се предполага на базата на миналогодишното издание на House Party, което стартира в края на февруари. В него бяха включени Hard Corps: Uprising, Bejeweled Blitz Live, Beyond Good & Evil, Torchlight и Full House Poker, като три от игрите се продаваха за $10, а Torchlight и Hard Corps: Uprising – за $15.


Сподели.