И вторият сингъл на Алма тръгва по MTV

Pinterest LinkedIn +

След като дебютното парче на Алма "Perfect" влезе на активна ежедневна ротация в ефира на MTV, вторият сингъл на младата българска певица – "Don’t Know" – също привлече вниманието на институцията за съвременни хитове и от края на миналата седмица се нареди сред клиповете, излъчвани по канала "MTV Dance".

Още с излизането си "Don’t Know" намери място в престижния плейлист на "Spotify" – "New Music Friday" в Швеция и в Полша, където премиерата на сингъла в радио и телевизионния ефир се състоя навръх 16-тия рожден ден на певицата – 6 септември. 

У нас "Don’t Know" оглавява чарта за най-излъчвани песни в българския ефир за трета поредна седмица. Парчето вече излезе и във впечатляваща акустична версия, а във видеото към нея се появява и учителят на Алма по китара – Стойчо Стоянов.

Междувременно тя започна първата си учебна година в Англия, където ще учи музика, философия, театър и немски език.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.