И това е възможно! Известни мъже, които обичат жените си от гимназията

Pinterest LinkedIn +

Свикнали сме с честите раздели на холивудските двойки, при които връзката трудно се задържа. Обикновено славата и парите трудно вървят ръка за ръка с брака. Известните личности рядко остават моногамни в любовта, която и при тях често е комерсиална.

Въпреки това, има известни мъже, които срещат голямата любов още в гимназията и успяват да я запазят през целия си бляскав живот.

Списание VIP намери пет двойки, чиято любов започва в гимназията, но продължава и до днес:


Боно и Али Хюсън

40 години любов – как ви звучи? В брака между певецът на популярната група U2 и бизнесдамата Али Хюсън има много повече от любов. Приятелството се оказва дори по-важно от любовта с течение на времето за известната двойка.

Двамата се запознават още като деца, тъй като учат в едно и също училище. Женят се на 21 август 1982 г. и имат четири деца.


Джон Бон Джоуви и Доротея Хърли

Въпреки че в света на рокендрола успешните бракове не са много, този между Джон Бон Джоуви и Доротея Хърли е един от тях. Двойката се запознава още в гимназията. Двамата се женят тайно през 1989 г. и днес имат трима сина и една дъщеря.


ЛеБрон Джеймс и Савана Бринсън

Американският баскетболист среща съпругата си още в гимназията. Сключват брак през 2013 г. и имат три деца.


Джеф Даниелс и Катлийн Треадо

Актьорът, който познаваме от комедията „От глупав по-глупав”, се запознава с голямата си любов в гимназията в Мичиган. Джеф Даниелс предлага брак на Катлийн, когато е само на 24 години. Днес щастливата двойка има три деца.


Джеймс Тод Смит и Симоун Смит

Джеймс Тод Смит, известен като LL Cool J, се изявява като певец, актьор и водещ. Любовта му със Симоун припламва още в тийнейджърските им години. Двамата се женят през 1995 г. и имат четири деца.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.