И Саша Барон "Бруно/Борат" Коен в Django Unchained на Тарантино

Pinterest LinkedIn +

Саша Барон Коен (Sasha Baron Coen), известен на широката публика с метаморфозите си в комедийните персонажи Бруно, Борат и Ali G, се присъедини към актьорския състав на горещо очакваната спагети уестърн лента на Куентин Тарантино (Quentin Tarantino) - Django Unchained, чиито снимки ще започнат през януари 2012 г.

Вече е известно и от какво естество ще е ролята, определена за 40-годишния британски актьор, отличен със Златен глобус и BAFTA – героят му, наречен Скоти, ще упражнява една от най-разпространените "професии" в американския Юг в началото на 19-ти век – тази на комарджия.

Централните персонажи в Django Unchained са наскоро освободен от робство чернокож мъж (Джейми Фокс) и ловец на глави от немски произход (Кристоф Валц), който вербува Джанго в своя занаят, но в замяна му помага да намери и освободи своята любима съпруга, държана в робство злия плантатор Калвин Кенди (Леонардо Ди Каприо).

Сред останалите имена в актьорския състав на лентата, явяваща се римейк на уестърн класиката на Серджо Корбуци Django от 1966 г., са Джоузеф Гордън-Левит, Самюел Л. Джаксън, Кърт Ръсел, Джеймс Ремар, Антъни Лапалия, Дон Джонсън, Кери Уошингтън и американският рапър RZA, който все още не е сложил подписа си под договора с продуцентите на филма.

Официалната премиерна дата на Django Unchained е 25 декември 2012 г., докато следващата визита на Коен в киносалоните предстои доста по-скоро – в средата на май догодина, когато ще се състои премиерата на комедията The Dictator, базирана на любовен роман, чието авторство се приписва на Саддам Хюсеин.

Сподели.