Бруно Марс с хита It Will Rain в саундтрака на The Twilight Saga: Breaking Down Part 1

Pinterest LinkedIn +

Summit Entertainment, Chop Shop Records и Atlantic Records обявиха пълното съдържание на саундтрака към първата част от финала на хитовата фентъзи сага "Здрач" - The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 Original Motion Picture Soundtrack.

Записът изпъква с новия сингъл – It Will Rain, на наградения с Grammy мултиплатинен певец, автор на песни и продуцент Бруно Марс (Bruno Mars). Албумът ще бъде в магазините и на дигиталния пазар от 8 ноември, а премиерата на филма в САЩ и у нас ще e на 18 ноември.

Саундтракът включва и нови песни на изключително богата палитра от артисти като Christina Perri, The Joy Formidable, The Belle Brigade, Theophilus London и Mia Maestro, която участва във филма в ролята на Кармен Денали от клана Денали. Iron & Wine пък се завръщат с нова версия на Flightless Bird, American Mouth.

Иначе новата част на The Twilight Saga ще бъде пусната в два отделни филма, като заключителната се очаква на 16 ноември 2012 година. Носителят на Оскар Бил Кондън е режисьор и на двете ленти, които са с участието на титулярите Кристен Стюарт (Kristen Stewart), Робърт Патинсън (Robert Pattinson) и Тайлър Лаутнър (Taylor Lautner).


Сподели.