И R. Kelly с ремикс на Till the World Ends на Бритни Спиърс (Аудио)

Pinterest LinkedIn +

След индийските продуценти Salim и Sulaiman Merchant, и Ke$ha и Nicki Minaj, американската R&B звезда R. Kelly на свой ред направи ремикс версия на предпоследния сингъл на Бритни Спиърс (Britney Spears) - Till the World Ends - най-успешното парче на 29-годишната изпълнителка от гледна точка на радио аудиторията му в САЩ, чийто видеоклип продължава да е на тежка ротация в MTV Europe.

Появата на ремикс версията на парчето с участието на Ke$ha и Nicki Minaj удвои дигиталните продажби на сингъла, изстрелвайки го до челните тройки на класациите Digital Songs и Hot 100, и до четвърто – в Pop Songs, а в края на май – до върха на Hot Dance Club Songs.

Във версията на R. Kelly, 44-годишният артист и актьор, издал три дългосвирещи записа през 2010 година, включително десетия си студиен албум Love Letter, който дебютира под No.6 в Billboard 200, е записал цял допълнителен куплет и множество отпеви, обработени с Auto-Tune.

R. Kelly има не малка продукция и като ремиксатор, преработвайки както собствените си хитове, така и парчета на други артисти, в това число Уитни Хюстън, Usher и Isley Brothers.

Версията му на Till the World Ends участва в надпреварата за Song of the Summer на MTV, в която са номинирани още последните хитове на Кати Пери, Pitbull, LMFAO, Nicki Minaj, Eminem, Lady Gaga, както и I Wanna Go - третият сингъл от последния албум на Бритни Спиърс - Femme Fatale.


Сподели.