И Kanye West с парче в The Man With The Iron Fists OST. Чуй White Dresses тук!

Pinterest LinkedIn +

Новата песен на Kanye West, White Dresses, е включена в саундтрака на скоро излизащия кунгфу филм The Man With The Iron Fists, с който RZA от Wu Tang Clan прави своя режисьорски дебют. Саундтрак албумът, който включва песни и на други членове от Wu Tang Clan, както и The Black Keys, ще бъде пуснат на 26 октомври.

Сценарият на The Man With The Iron Fists е написан от RZA и Eli Roth, като първият е и негов режисьор, а Куентин Тарантино - продуцент. Актьорският състав се оглавява от Ръсел Кроу (Russell Crowe), Луси Лиу (Lucy Liu), Джейми Чънг (Jamie Chung) и др.

По-рано този месец Q-Tip, който е в лейбъла на Kanye West, пусна слухове за предстоящо продължение на компилацията Cruel Summer под формата на LP, озаглавено Cruel Winter. Q-Tip каза:"Съжалявам, но трябва да пусна котката от торбата. Kanye ще ми прости за това… но след като има Cruel Summer, трябва да има и Cruel Winter, нали?"

Cruel Summer излезе на 18 септември и съдържа 12 песни от артисти на лейбъла на West, носещ името GOOD Music, сред които се нареждат проекти с Mr Hudson, 2 Chainz, Kid Cudi, Pusha T и Big Sean.


Сподели.