Гледай 12-12-12 The Concert for Sandy Relief с Bon Jovi, Дейв Грол, Rolling Stones, Kanye West и др. на живо тук!

Pinterest LinkedIn +

На 12 декември 2012 г. (12-12-12) в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк ще се състои най-големият благотворителен концерт на годината с участието на някои от най-големите имена в музиката като The Who, Пол Макартни, Bon Jovi, Роджър Уотърс, Алиша Кийс, Брус Спрингстийн, Дейв Грол, Rolling Stones, Kanye West и др. Събитието се организира от Chase в подкрепа на бедстващите жители на Ню Йорк и региона, засегнати от опустошителния ураган Санди.

Концертът 12-12-12 започва в 19:30 часа вечерта в Ню Йорк (или 02:30 през нощта българско време) и ще се излъчва в целия свят. До него ще имат достъп близо 2 милиарда души чрез телевизия, радио и онлайн стрийминг връзки. Очаква се концертът да бъде гледан по телевизията от 114 милиона домакинства в САЩ и над 400 милиона домакинства в света чрез международните телевизионни трансмисии в Северна и Южна Америка, Европа, Африка, Азия и Австралия.

В България 12-12-12 The Concert for Sandy Relief ще може да бъде гледан на живо единствено онлайн, включително директно в тази публикация (виж по-долу). Събитието ще бъде излъчено на запис по Fox Bulgaria на 14 декември от 19:40 ч., съобщиха от Fox International Channels Bulgaria за Avtora.com.

Всички нетни приходи от продажбата на концерта ще бъдат превеждани по сметката на фондация "Робин Худ" - една от най-влиятелните благотворителни организации в САЩ, която от години работи за облекчаване на проблемите, причинени от бедността и природните бедствия в Ню Йорк. В официалния сайт на събитието всеки желаещ може да се включи в кампанията като дари сума над $25.

Селекция от 24 изпълнения от концерта могат да се поръчат предварително в iTunes на адрес: iTunes.com/121212 още сега.  Малко по-късно концертът ще бъде издаден под формата на концертен албум в дигитален формат и на физически носител (CD & DVD). Отново всички средства от продажбата ще отидат във фондация "Робин Худ".


Сподели.