И Fatboy Slim на Elevation Music Festival 2012

Pinterest LinkedIn +

След като миналата седмица в официалните сайтове на испанската фламенко формация Chambao и британската трип-хоп банда Kosheen се появи информация за предстоящи концерти на двете групи в България в рамките на Elevation 2012, новината вече е официална - второ издание на музикалния фестивал ще има.

Двудневното събитие ще се състои на 23 и 24 юни 2012 година.

"Предвид опита от първото издание, Elevation 2012 се мести близо до София – само на 15 км от центъра на столицата, като отново ще предложи на фестивалните ценители неспиращо парти на няколко сцени и различни забавления на открито сред природата", съобщават организаторите на фестивала.

Освен Chambao и Kosheen, за Elevation Music Festival 2012 у нас отново ще пристигне и Fatboy Slim. Култовият диджей ще се разпише с двучасов сет на Главната сцена на фестивала.

"На музикалните фенове можем да кажем, че предстои обявяване на още много имена от световната клубна и музикална сцена", съобщават още организаторите на Elevation Music Festival 2012.

Цената на първите 1500 двудневни билета ще бъде 66 лева. След изчерпване на промоционалните количества пасовете за двата дни ще струват 99 лева.

Още инфо и билети за Elevation Music Festival 2012>>


Сподели.