И Destruction идват за Каварна Рок Фест 2010

Pinterest LinkedIn +

На 24 юли феновете на траш метъла в Каварна ще видят култовите банди Kreator, Sodom и Destruction, а преди тях ще се разпишат и Korpiklaani.

Българската публика добре знае на какво са способни Kreator, Sodom и Destruction по отделно, но за първи път ще може да чуе трите групи заедно на една сцена и то в разгара на Каварна Рок Фест 2010.

Destruction са сочени за едни от пионерите на световната траш метъл сцена. През януари 2010 година на пазара излезе последното им DVD - A Savage Symphony - The History of Annihilation, което включва кадри от честването на 25-годишнината на бандата на Wacken Open Air през 2007 година.

С добавянето на Destruction към афиша на Каварна Рок Фест 2010 графикът на фестивала добива финалния си вид - с участието на цели 13 рок и метъл банди.На 23 юли началото на маратона ще поставят Таря Турунен (Tarja Turunen) и Доро Пеш (Doro Pesch), както и Epica, Leaves' Eyes и Atrocity.

На 24 юли Kreator, Sodom и Destruction ще се стоварят с гръм и трясък на сцената на Каварна Рок Фест, подкрепени от Korpiklaani. На 25 юли за финал ще връхлетят още Accept, Annihilator, Primal Fear и Voivod.

Билетите за Каварна Рок Фест 2010 се продават ексклузивно в мрежата на Ticketstream. Цената на тридневен билет за фестивала е 90 лв., а на еднодневен - 40 лв.

Купи еднодневен билет за 23 юли>>
Купи еднодневен билет за 24 юли>>
Купи еднодневен билет за 25 юли>>
Купи тридневен билет>>
Сподели.