Root Souljah откриват реге лято 2010 в Sofia Live Club

Pinterest LinkedIn +

На 22 май eдна от най-ярките дъб реге групи на родната музикална сцена, Root Souljah, ще открие реге лято 2010 с голям концерт в Sofia Live Club.

След близо едногодишна пауза музикантите от лейбъла Root Rocket се завръщат с пълна сила, заедно с Jahmmi Youth и Zafayah, за да представят новите парчета от очаквания им с огромен интерес дългосвирещ албум.

Партито на 22 май в Sofia Live Club с начало 22:00 часа ще бъде открито от DJ Brumbaras (Zionlionz Soundsystem).


Снимка: Avtora.com

След масивния roots reggae сет на раста селектора ще се състои премиерата на дебютното видео на Root Souljah - Ital Livity, а след това на сцената ще се качат самите музиканти, заедно с най-проспериращия реге изпълнител на източна България - NRG_D.


Дебютният концерт на Root Souljah се състоя преди 3 години
в София, по случай промоцията на първата реге продукция, издавана у нас - Root Souljah ЕР.


Снимка: Avtora.com

Още същата 2007 година песента King Song бе избрана да представя България на международния продуцентски фестивал EuropaVox във Франция.

Следват покани и турнета в повечето страни на Балканите, Германия, Австрия, Чехия, два гастрола в Словения и Румъния, множество концерти в София и страната, както и благотворителна подкрепа на значими граждански и еко инициативи, с което Root Souljah показват, че тяхната музика е преди всичко мисия, а не бизнес.

Сподели.