"И аз го мога 2015": Иван Звездев представи ориенталски танц, Симона Пейчева с победа

Pinterest LinkedIn +

Поредният лайф на реалитито "И аз го мога" отново ни представи уникални предизвикателства, в които десетте родни звезди преодоляха страховете си.

Шоуто започна със зрелищното жонглиране на Яна Маринова и Алфредо Торес, който безапелационно спечели първия двубой за вечерта.

"За да станеш добър жонгльор, трябват 10 години труд", коментира Александър Балкански.

Поли Генова не успя да излезе на сцената, тъй като се контузи по време на репетиция за хип-хоп двубоя с Ники Мартинов. Нейното отсъствие позволи на Николай Георгиев да грабне трите точки и победата в техния номер – клоунада.

"Благодаря и на двете, че показахте силата на българската жена", коментира Елена Петрова изпълненията на ролкови кънки на адреналинката Жана Брейчева, която изпита затруднения при подготовката за номера си, и Симона Пейчева. В крайна сметка гимнастичката се окичи с победата.

Камен Воденичаров не успя да се усъвършенства във велофигуристиката и журито избра своя фаворит – Ники Мартинов.

Елен Колева възхити публиката и журито със своя ориенталски танц. Актрисата се забавляваше искрено на сцената, а според водещия на "Стани богат" тя "танцуваше с очи"

"Не очаквах, че ще постигнеш дори и това", заяви шеговито Елена Петрова за танца на Иван Звездев, който се сдоби само с една точка.

Сподели.