Христо Шопов дебютира в сериала "Къде е Маги?"

Pinterest LinkedIn +

Първият епизод от сериала "Къде е Маги?" ще бъде излъчен на 13 септември, четвъртък, от 20.00 часа по bTV. В него специално участие ще вземе актьорът Христо Шопов, който ще влезе в ролята на психолога Румен Алексиев, чиято основна задача е да помогне на полицай Чернев (Иван Бърнев) да преодолее най-големите си страхове.

След като изтичат шест дни от изчезването на Маги, емоциите, които изпитват нейните близки, започват да ескалират. С покачването на напрежението започва и разкриването на дълбоко пазените семейни тайни. Оказва се, че изневерите и любовните триъгълници в рода на Табакови се отнасят както за възрастните, така и за децата. Братовчедите Дими (Александър Недялков) и Георги (Борис Лазаров) са не просто роднини и добри приятели. И двамата са тайно влюбени в изчезналата Маги (Евелин Костова), което ги прави съперници за сърцето й.

Тази тайна е разкрита чрез един запис, който попада в ръцете както на полицията, така и на родителите им. Последиците от нея силно рефлектират върху отношенията между деца и родители, както и върху отношенията между трите семейства. Наред с това става ясно, че родителите нямат и най-малка представа какво правят децата им в свободното си време, а един от тях дори отглежда трева в дома си.

Макар и не всички, но тъмните тайни на рода Табакови започват да излизат наяве, а една от тях ще насочи вниманието на полицай Чернев в нова посока на разследването. След като спецченгето се справя професионално с фалшивия сигнал за отвличане, нова следа го навежда към откритието, че в изчезването на Маги е замесен член на семейството. Появяват се дори и конкретни подозрения, които ще скарат роднините, но дали ще се окажат верни, ще се разбере в следващите епизоди на "Къде е Маги?".

Сподели.