How I Met Your Mother е подновен за последен девети сезон!

Pinterest LinkedIn +

Продуцентите на CBS отговориха на един от най-задаваните въпроси, а именно - дали ще има нов сезон на How I Met Your Mother. И отговорът е ДА!

Популярният ситком ще бъде подновен за девети, последен сезон, като подобно на ситуацията с друг култов комедиен сериал - Friends (Приятели) - целият актьорски състав се е съгласил да се завърне за финала.

Въпреки изявлението на Джейсън Сигъл (Jason Segel), че осми сезон ще е неговият последен в сериала, актьорът също се е съгласил на участие в последния момент.

Както неговата кариера, така и на колегите му Нийл Патрик Харис (Neil Patrick Harris), Джош Раднър), Алисън Ханиган (Alyson Hannigan) и Коби Смълдърс (Cobie Smulders) тръгнаха нагоре след началото на сериала през 2005 г. и не е учудващо желанието им да се отдадат на киното.

How I Met Your Mother безспорно е един от най-обичаните и гледани сериали в момента, макар според много хора последните му сезони да отстъпват на първите. Въпреки това ситкомът успява да поддържа все така високи рейтинги.

Финалният сезон ще започне излъчването си през есента на 2013 г., а през пролетта на 2014 г. феновете на сериала вероятно най-после ще получат отговор на въпроса, вплетен в заглавието.

Сподели.