CBS идва с два свои канала в България

Pinterest LinkedIn +

CBS Studios ще стартира два от своите канала у нас с подкрепата на Chello Zone, водещ дистрибутор на телевизионни канали.

Двете нови програми, които ще започнат излъчване от 3 декември, са CBS Reality и CBS Drama, които ще бъдат на мястото на Zone Reality и Zone Romantica.

Сред поредиците, които българските зрители ще мога да гледат по CBS Reality, е документалната продукция 48 Hours (48 часа), фокусираща се върху различни мистериозни събития, които са се случили в рамките на 48 часа, както и излъчващото се вече 15 години риалити шоу Judge Judy (Съдия Джуди).

Другият канал, който зрителите ще могат да следят - CBS Drama, ще се отличи с някои от най-популярните заглавия от каталога на CBS като Melrose Place (Мелроуз Плейс), Dynasty (Династия) и Twin Peaks (Туин Пийкс).

CBS Reality и CBS Drama са част от каналите, които Chello Zone и CBS ще разпространява не само в България, но също така в Близкия Изток и Африка. Партньорството между тях идва след успешното им сътрудничество на територията на Великобритания, започнало през 2009 г.

Сподели.