Houdini (Teaser)

Pinterest LinkedIn +

History channel, мини сериал. Създател: Никълъс Мейър С участието на: Ейдриън Броуди, Кристен Конъли, Каролин Болтън, Том Бенедикт Найт, Евън Джоун и др. Жанр: Биографичен, драма Биографичната поредица на History channel проследява живота и кариерата на легендарния американски илюзионист Хари Худини. Главната роля е поверена на носителя на "Оскар" Ейдриън Броуди (Adrien Brody). Историята е фокусирана върху личността на Худини не само като илюзионист, но и като човек. Сюжетът проследява пътя му към славата, срещите му с някои от най-значимите личности на епохата и заниманията му с шпионаж. Продукцията е в две части с обща продължителност четири часа. Премиерата на Houdini е на 1 септември 2014 година.

History channel, мини сериал. Създател: Никълъс Мейър С участието на: Ейдриън Броуди, Кристен Конъли, Каролин Болтън, Том Бенедикт Найт, Евън Джоун и др. Жанр: Биографичен, драма

Биографичната поредица на History channel проследява живота и кариерата на легендарния американски илюзионист Хари Худини. Главната роля е поверена на носителя на "Оскар" Ейдриън Броуди (Adrien Brody).

Историята е фокусирана върху личността на Худини не само като илюзионист, но и като човек. Сюжетът проследява пътя му към славата, срещите му с някои от най-значимите личности на епохата и заниманията му с шпионаж. Продукцията е в две части с обща продължителност четири часа.

Премиерата на Houdini е на 1 септември 2014 година.


Сподели.