Horns (Official Trailer)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2014 Режисьор: Александър Ая Сценарист: Кийт Бюнин С участието на: Даниел Радклиф, Джуно Темпъл, Макс Мингела, Джеймс Ремар, Хедър Греъм, Сабрина Карпентър и др. Жанр: Драма, фентъзи Актьорът Даниел Радклиф, чието име свързваме преди всичко с ролята му на добрия магьосник Хари Потър, изненадва киноманите с новото си превъплъщение, влизайки в образа на самия дявол. Иг е единственият заподозрян за убийството на приятелката му, но така и не стига до съда благодарение на богатите си родители. Обвиненията от обществото обаче не спират да го тормозят. Мрачна дарба го кара да потърси справедливост, след като всички са го изоставили, а единственият, който е на негова страна, се оказва Рогатия... Премиерата на Horns е на 31 октомври 2014 г.

САЩ, 2014 Режисьор: Александър Ая Сценарист: Кийт Бюнин С участието на: Даниел Радклиф, Джуно Темпъл, Макс Мингела, Джеймс Ремар, Хедър Греъм, Сабрина Карпентър и др. Жанр: Драма, фентъзи

Актьорът Даниел Радклиф, чието име свързваме преди всичко с ролята му на добрия магьосник Хари Потър, изненадва киноманите с новото си превъплъщение, влизайки в образа на самия дявол. 

Иг е единственият заподозрян за убийството на приятелката му, но така и не стига до съда благодарение на богатите си родители. Обвиненията от обществото обаче не спират да го тормозят.

Мрачна дарба го кара да потърси справедливост, след като всички са го изоставили, а единственият, който е на негова страна, се оказва Рогатия...

Премиерата на Horns е на 31 октомври 2014 г.


Сподели.