HMSU (Bg) и Spor (UK) привлякоха стотици електронни фенове в зала “Христо Ботев”

Pinterest LinkedIn +

В нощта на 25 февруари над 1000 почитатели на дръмендбейс саунда станаха свидетели на официалното представяне за България на най-новата компилация на легендарния британски лейбъл Renegade Hardware - "Carpe Diem LP".

Като основни действащи лица в събитието, състояло се в зала “Христо Ботев”, участваха диджеите на HMSU и британския гост SPOR. 
 
Началото на партито, озвучено с новата и особено мощна саунд-система DAS AERO 38 с активна мощност от 55kW, беше поверено в ръцете на двамата най-обичани диджеи на най-голямата българска дръмендбейс организация – Mocks и Konspirator. Те ескалираха емоциите в залата с нарастващата сила на тежки, бързи дръмендбейс ритми, които докараха феновете до точката на кипене в момента, в който един от най-младите и търсени в момента британски дръмендбейс продуценти – SPOR (на снимката), се качи зад пулта.
 
В двучасовия си микс британският гост разходи верните Hardware-последователи в залата из смес от познати свои композиции и ремикси, станали класика вече парчета от изпълнители на Renegade Hardware и неслушани досега свои музикални открития, като и с двете програми доказа славата на  Renegade Hardware на един от крайъгълните камъни в развитието на модерния дръмендбейс саунд.
 
На екзалтираната публика се наложи да потърси още енергийни запаси в себе си в момента, в който Ogonek & Cooh последваха SPOR на сцената. Към двамата продуценти и диджеи на сцената се присъединиха басист, саксофонист и голямата изненада в техния сет – Боян, вокалист на ноеметъл групата Кълн, подкрепил сета им с индъстриъл-вокали и сценично присъствие.
 
За “оцелелите” в ранните сутрешни часове се погрижиха със сетовете си отново диджеите на HMSU – Targy и Acidtrip.
 
Carpe Diem LP Launch Party беше първото събитие, което HMSU предава на живо по своето онлайн радио на http://hmsu.org.
Сподели.