Хю Джакмън срещу Люк Еванс в най-мъжкарското надпяване, което сте гледали

Pinterest LinkedIn +

Има различни телевизионни предавания. Някои са мудни, скучни, гостуват безинтересни личности, които са известни с това, че са известни. Други ни предлагат истинско забавление. И то по начин, който няма как да отречем, че е уникален. Сред тях е и шоуто на Джонатан Рос, който в един епизод изправи двама от най-големите мачовци в Холивуд – Хю Джакмън и Люк Еванс – в единствен по рода си двубой. Битката беше на тема мъжкарско надпяване, като актьорите трябваше да пеят песента на Гастон от Beauty and the Beast (Красавицата и Звярът). Сами преценете кой се справя по-добре, като се има предвид, че Еванс ще видим съвсем скоро в игралната адаптация на приказката, редом до Ема Уотсън.

Има различни телевизионни предавания. Някои са мудни, скучни, гостуват безинтересни личности, които са известни с това, че са известни. Други ни предлагат истинско забавление. И то по начин, който няма как да отречем, че е уникален.

Сред тях е и шоуто на Джонатан Рос, който в един епизод изправи двама от най-големите мачовци в Холивуд – Хю Джакмън и Люк Еванс – в единствен по рода си двубой.

Битката беше на тема мъжкарско надпяване, като актьорите трябваше да пеят песента на Гастон от Beauty and the Beast (Красавицата и Звярът). Сами преценете кой се справя по-добре, като се има предвид, че Еванс ще видим съвсем скоро в игралната адаптация на приказката, редом до Ема Уотсън.


Сподели.