Хю Джакман отнася шамари в реклама за чай (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Хю Джакман отнася серия шамари в най-новата си реклама - актьорът играе себе си в клипа за Lipton Ice Тea малина.

Звездата от филмите от поредицата X-Men и от кино хитовете The Prestige и Australia и през тази година продължава да е лице на водещата световна марка студен чай. Това е първият и единствен глобален бранд, с който Хю Джакман е обвързан.

Клипът с доста очевидното заглавие – Slap, е режисиран от Стейси Уол, който е работил по реклами за редица големи марки като Heineken, Levis, Nike, Microsoft и Adidas. В него Джакман споделя на любимата, че трябва да се разделят, защото „неговият дом е в небето”.

Лошата новина предизвиква спонтанен шамар от дамата, но режисьорът никога не е доволен от удара в лицето на актьора. След много повторения на сцената звездата използва студения чай за вдъхновение и получава идеалния шамар за краен успех на снимките.

"Страхотно се забавлявах на снимките, което звучи странно, предвид, че аз бях този, който получава шамари. Но все пак това се правеше по един приятелски и забавен начин", споделя Хю Джакман.

Ароматът малина е най-новото попълнение във вкусовете на Lipton. Той разширява гамата от продукти на марката, която до момента беше представена с праскова, лимон и зелен чай у нас.


Сподели.