Хитовият sci-fi сериал Fringe с още един сезон по FOX

Pinterest LinkedIn +

Fox официално продължи с още един сезон популярната sci-fi сага Fringe. Новината дойде лично от изпълнителния продуцент на шоуто - Джоел Уайман, който разкри, че съвсем скоро екипът започва работа по предстоящата четвърта част.

По всяка вероятност, сезонът ще съдържа нови 22 епизода на сериала, един от основателите на който е самият Джей Джей Ейбрамс (J.J.Ebrams) - човекът, стоящ зад хитови заглавия като "Изгубени" (Lost), "Наричана още" (Alias) и "Стар Трек" (Star Trek).

Сюжетната линия на Fringe се върти около специално подразделение на ФБР, което се занимава с разследвания на загадъчни паранормални явления, генетични мутации, телепортации и др.

Една от главните роли се изпълнява от Джон Нобъл (John Noble), участвал във "Властелинът на пръстените" (Lord of the Rings), а в каста личат още имената на Ана Торв (Anna Torv) и Джошуа Джаксън (Joshua Jackson).

В последно време рейтингът на сагата значително се понижи, като според аналитици, това се дължи не толкова на спад в качеството на сагата, колкото на излъчването й в петък вечер – часови пояс, считан за най-слабия период откъм гледаемост през цялата седмица.

Сподели.