"Хищникът" се завръща - зад кадър с Робърт Родригес

Pinterest LinkedIn +

Няколко месеца преди официалната му поява на екран, вече имаме ясна представа какво ще представлява продължението на култовата лента от 80-те години на миналия век - "Хищникът" (Predators).

Това се случва благодарение на новия трейлър "зад кадър", който ни представя както ужасяващи сцени от филма, така и мнението на някои от главните действащи лица в него.

Продукцията е дело на 20th Century Fox, а очакванията ни действително могат да са на ниво, след като в основата му е самият Робърт Родригес (Robert Rodriguez), чието студио също участва в реализацията.

Режисьор на "Хищникът" е индиецът Нимрод Антал (Nimrod Antal), за когото това е едва четвърти филм зад гърба му. Въпреки "скромната" си биография обаче, това ще е вторият път, в който той ще работи със звездата Лорънс Фишбърн (Laurence Fishburne).

Двамата бяха в основата и на предишния му проект - Armored. Иначе главната роля доста изненадващо бе поверена на носителя на Оскар Ейдриън Броуди (Adrian Brody), чиято физика коренно се разминава с тази на предшественика му в оригинала - Арнолд Шварценегер.

"Трябваше да кача 13 килограма мускулна маса за снимките и всяка вечер се отдавах стриктно на бодибилдинг, спазвайки строга диета. Същевременно изучавах оцеляване в дивата природа в специален тренировъчен курс, медитирах и нямах право на никакъв алкохол и дори.. секс", коментира в инетрвю за Sci-Fi Wire Броуди.

Той изпълнява ролята на наемник, отвлечен от вече познатите ни извънземни "хищници", като ще трябва заедно с още няколко елитни командоси да се бори за оцеляването си на тяхната планета. В каста личат още имената на Тофър Грейс, Алис Брага, Дани Трейо и др.

Снимките се проведоха в студиото на Родригес в Тексас, след което продължиха и на Хаваите. Официалната премиера на лентата е предвидена за 7 юли, по българските екрани тръгва около 10 дни по-късно. 

Виж снимки от филма и постери >>

Get the Flash Player to see this player.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.