"Хиподил", "Контрол", "Ревю" и "Нова генерация" за първи път заедно на голяма сцена

Pinterest LinkedIn +

Култовите български банди "Хиподил", "Контрол", "Ревю" и "Нова генерация" се събират за първи път заедно на голяма сцена за исторически рок концерт в зала "Арена Армеец". На 21 април 2018 г. (събота) легендарните групи, основоположници на българския ню уейв и пънк рок и създатели на ъндърграунд културата през 80-те и 90-те години на миналия век, ще зарадват хиляди фенове в оригиналните си състави (доколкото това е възможно), както и с новите си попълнения.

Близо 40 музиканти ще се качат последователно на сцената, за да изпълнят може би за последен път на живо в тези състави някои от любимите на цели поколения култови песни. "Бате Гойко", "Най-щастливият ден", "Под шарената сянка", "Само двама" и още много класики ще звучат под мотото "Въпреки всичко!" – въпреки забраните, въпреки омразата, въпреки егото, въпреки разделите, въпреки времето, въпреки състоянието…

Интересен факт е, че всяка от тези групи навършва 30 години от създаването си през 2018-та година. 

Билетите за неповторимото музикално събитие на 21 април 2018 г. в зала "Арена Армеец" вече са в продажба on-line в системата на Еventim.bg. Цената им е 35 лв. за терен. От днес се пускат в продажба и няколко сектора със седящи места на цена 40 лв за билет. В деня на събитието и на място билетите ще са съответно по 45 и 50 лв.

Организатор на събитието е "SKD SOUND", които стоят зад паметните концерти за ценители в Зимния дворец през 2006 г. с "Хиподил", "Ъпсурт" и "Ревю" и през 2009 г. с "Хиподил", "Ревю" и "Контрол". Съорганизатори са екипът на "STROEJA", който поема реализирането на продукцията, и екипът на "REJOY". 

Потвърдилите до този момент участници, които ще чуем и видим на 21 април 2018 г. в "Арена Армеец" са:

"Нова генерация": Кристиян Костов, Михаил Пешев, Екатерина Атанасова, Симеон Воев, Александрина Александрова-Тери;

"Ревю": Васил Гюров, Кристина Серафимова, Деян Драгиев-Даката, Веселин Йовчев 
*Със специалното участие на Милена Славова;

"Контрол": Владимир Попчев-Унгареца, Огнян Кьосовски-Оги, Стоян Тенев-Тони, Красимир Неделин-Крезо, Иван Гатев 
*Със специалното участие на Кольо Гилъна;

"Хиподил": Петър Тодоров, Лъчезар Маринов, Светослав Витков, Венцислав Лозанов, Венцислав Мицов и със специална брас секция.

Сподели.