Два часа музика! Вижте целия концерт на Графа в "Арена Армеец"

Pinterest LinkedIn +

Двучасовото шоу на Владимир Ампов-Графа в софийската зала "Арена Армеец" вече може да бъде гледано в мрежата. Изпълнителят, който днес нарича концерта "сбъдната мечта" и се определя като "удовлетворен и мотивиран", зарадва хилядите си почитатели с хитовите си парчета на 6 април 2017 г. Тъй като интересът към събитието беше огромен, Графа стартира национално турне. През юни той и екипът му посетиха Пловдив, Бургас и Варна, а купонът продължава през есента в летните театри в Добрич и Русе през септември и в спортните зали в Стара Загора и Велико Търново през октомври.

Двучасовото шоу на Владимир Ампов-Графа в софийската зала "Арена Армеец" вече може да бъде гледано в мрежата.

Изпълнителят, който днес нарича концерта "сбъдната мечта" и се определя като "удовлетворен и мотивиран", зарадва хилядите си почитатели с хитовите си парчета на 6 април 2017 г.

Тъй като интересът към събитието беше огромен, Графа стартира национално турне. През юни той и екипът му посетиха Пловдив, Бургас и Варна, а купонът продължава през есента в летните театри в Добрич и Русе през септември и в спортните зали в Стара Загора и Велико Търново през октомври.


Сподели.