Хиподил и Sebastian Bach свириха заедно в Каварна

Pinterest LinkedIn +

В края на миналата седмица известния рокаджия Sebastian Bach и бандата му свириха на безплатен концерт на стадион Калиакра, Каварна. На същата дата (16.07) в Каварна трябваше да свирят метъл легендите W.A.S.P., но наскоро стана ясно, че шоуто им се отлага за по-късна дата.

В концерта в събота участваха и родните любимци Хиподил. Шоуто имаше обща продължителност над три часа, а Себастиан Бах излезе заедно с групата си малко след 22:30 ч. През цялото време публиката аплодира горещо своите любимци, а музикантите изглеждаха наистина доволни и продължиха концерта си доста повече от предвиденото.

Любопитен факт е, че преди шоуто, родната звезда Цецо Елвиса докара лично Себастиaн Бах, возейки го в същия кадилак, с който беше и на концерта на Били Айдъл (Billy Idol).

След няколко биса и яко куфеене на музиканти и фенове, рок спектакълyt приключи след полунощ. Зад сцената Бах допусна при себе си избрани фенки, на които раздаде автографи и ги покани да се присъединят към него и екипа му на купон в местната дискотека “При Кметъла”.

Въпреки че кметът на Каварна Цонко Цонев очакваше на богата трапеза рокаджиите, те пренебрегнаха яденето, за да наблегнат на алкохола и фенките, с които заедно купонясваха до зори на брега на морето.


Цецо Елвиса докара лично Себастиян Бах на стадиона в Каварна

Сподели.