Angelina Jolie и Brad Pitt отново ще работят заедно... Буквално

Pinterest LinkedIn +

Холивудските звезди Анджелина Джоли (Angelina Jolie) и Брад Пит (Brad Pitt), чиято връзка започна на снимачната площадка на екшън комедията "Г-н и г-жа Смит", отново ще работят заедно. Този път обаче Пит ще е само продуцент.

Проектът, привлякъл вниманието на актьора и на режисьора Майкъл Уинтърботъм (Michael Winterbottom), е филмирането на живота на Даниел Пърл - репортер от "Wall Street Journal", който е отвлечен и убит в Пакистан докато прави журналистическо разследване.

Анджелина Джоли ще влезе в ролята на Мериан Пърл (Mariane Pearl), съпругата на Даниел, автор на книгата "A Mighty Heart: The Brave Life and Death of My Husband Danny Pearl", която ще послужи за основа на филма. Самата Мериан Пърл не крие гордостта си от това, че именно Джоли ще се превъплъти в нея и възхищението си към нея като мисионер на ООН.

Това ще е първата екранна роля на 31-годишната актриса след раждането на дъщеря й Шайло Новел Джоли Пит през май. Междувременно тя се съгласи да озвучи два анимационни филма: "Beowulf" и "Kung Fu Panda".

Пит, който освен "A Mighty Heart" продуцира и няколко други нови проекта, също ще се появи скоро на голям екран във филмите "Babel" и "The Assassination of Jesse James".

Сподели.