Henge Docks – удобни докинг станции за вашия MacBook

Pinterest LinkedIn +

Не можем да говорим за всички, но повечето компютърни бюра са адски разхвърляни. Лаптопи, смартфони, таблети, химикали, бележници и какво ли още не обикновено са разпилени безразборно навсякъде. И всичко това е без да споменаваме безкрайните кабели и жици...

Трудно можем да упрекнем някого за това – творчески настроените хора не обръщат внимание на тези детайли. Ако и вие сте от тази група, но все пак искате да внесете малко ред в целия хаос, имаме сравнително просто решение за вас – вземете си докинг станция!

Когато повечето хора чуят за докинг станция, веднага се сещат за смартфона си. Действително, повечето модели са ориентирани към мобилните телефони и увеличаването на възможностите им – по-дълъг живот на батерията, по-добър звук и така нататък. Но всъщност в момента говорим за нещо друго – докинг станция за вашия Apple MacBook.

Дори имаме наум няколко конкретни модела – серията докинг станции на Henge Docks. Ето за какво по-точно става въпрос: ако ползвате Apple лаптоп, но в комбинация с външен дисплей, то няма причина MacBook-ът просто да стои на бюрото и да бъде използван като импровизирана поставка за чаши. Ако го поставите в докинг станция, печелите пространство и удобство, без на практика да губите нищо.

Henge Docks

Всички докове от серията на Henge Docks са изработени в съответствие с разпознаваемия Apple стил, така че комбинацията не изглежда странно. Произведени са от висококачествена метална сплав, така че няма опасност да се разпаднат. MacBook-ът се поставя вертикално в тях, като по този начин получавате достъп до голяма част от функционалностите му, без да се налага да го отваряте.

Моделите от серията дават възможност да свържете лаптопа лесно и безпроблемно към външен дисплей или телевизор, за да работите удобно на по-големия екран. Всичко става на практика с едно движение – както и в много други области на живота, само пъхате в дупката и сте готови за приключения.

Серията на Henge Docks е доста разнообразна откъм поддържани модели MacBook, тъй като всякакви особености имат значение. Има варианти за MacBook Pro и за MacBook Air, съществуват и различни опции за различните размери на екрана – 11, 13, 15 или 17 инча. Дори годината на производство е от значение, така че няма да ви ги изреждаме всички тук, а ще ви оставим да си ги разгледате на спокойствие на този адрес.

Henge Docks Clique

Искаме само да обърнем малко по-голямо внимание на едно нестандартно предложение от серията, наречено Henge Docks Clique. Това, стриктно погледнато, не е докинг станция, а свързваща поставка за Apple Wireless Keyboard и Apple Trackpad, така че и двете да са част от едно цяло. Ако това е нещо, към което имате интерес, вижте я ТУК.

Една от най-често споделяните фрази за постигане на успех е "Работете умно, а не много". С организацията, която внасят в работния ви плот, докинг станциите на Henge Docks определено ви помагат за постигането на тази цел.

Купи докинг станция Henge Docks за Apple MacBook ТУК

Сподели.