Helena Paparizou от Аntique идва в България

Pinterest LinkedIn +

Елена Папаризу (Helena Paparizou), нежната половинка от дуета Аntique, пристига в България на 15 април (петък).

Тя ще представи пред българската публика песента “You’re My Number One”, с която през май ще се състезава в конкурса “Песен на Евровизия”. 50-ото юбилейно издание на конкурса започва на 21 май в Киев.

Първоначално Елена е имала съмнения дали изобщо да се включи в надпреварата, но шума по медиите в Гърция е бил толкова голям, че е щяло да бъде истинско национално разочарование, ако е откажела да участва. В момента Елена обикаля Великобритания, Германия, Австрия и други страни, за промоция на песента.

“You’re My Number One” сега е най-излъчваната песен по радиостанциите в Гърция. Елена има опит с участието в “Евровизия”. През 2001 г., заедно с колегата си от Аntique Никос, тя спечели трето място за Швеция с песента "I Would Die For You".

В България изпълнителката идва за четвърти път. При предишното си гостуване чаровната гъркиня засне клип към съвместната си песен със Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд “Защо”.

Половинката от гръцко-шведския дует Аntique, който завладя класациите с хитовете си “Opa Opa”, “List Of Lovers”, “Time To Say Goodbye” и “Why”, през 2004 г. реши, че е време да започне соло кариера. Нейният дебютен соло албум "Protereotita" (“Priority”) беше издаден в Гърция и получи огромен успех.

Инфо: Ка Мюзик +
Сподели.